Cégünkről

Cégünkről

Vállalkozásunkat több évtizedes magyar és osztrák multinacionális cégeknél, szervezeteknél eltöltött idő után hoztuk létre. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk tehát mind az ausztriai mind pedig a magyar piac tekintetében az online marketingtől kezdve a keresőoptimalizáláson át egészen a professzionális webfejlesztési területekig. A legnagyobb múltú piacvezető cégeknél szereztük meg gyakorlati tudásunkat láttuk ezen nagy vállalkozások pozitívumait és negatívumait is. Most azon igyekszünk, hogy a megszerzett tudásunkat az internetes fejlesztések területén ügyfeleink számára kamatoztassuk. Honlapkészítés és webfejlesztés csomagjainkat a nagyvállalatok mellett egyaránt ajánljuk kis és közepes, valamint mikrovállalkozások illetve egyéni vállalkozások számára is. Olyan hazai és határon túlnyúló szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak, akiknek a weboldaluk egyszerre bemutatkozás a világ felé és egyben maga a weboldaluk egy potenciális eszköz ügyfelek megszerzésére.

Nem riadunk meg tehát, amennyiben az oldal többnyelvű:

  •         a magyar mellett
  •         német
  •         angol vagy bármilyen nyelvű honlapkészítéssel is foglalkozunk.


Nem csak megépítjük internetes oldalát hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a weboldala magyar, német vagy akár angol nyelven is az adott kulcsszavakra előkelő helyen szerepeljen az internetes keresőkben.

Korrekt árakon dolgozunk, így

  •         legyen szó akár egyszerű egyéni vállalkozásról
  •         Bt. vagy Kft. vagy egyéb társasági forma
  •         Alapítvány vagy más non-profit szervezet:


bemutatkozó oldaláról, céges vállalati oldaláról, webáruházról vagy komplex internetes: webes vagy mobil alkalmazásokról nálunk ár-/érték arányban: korrekt, valóban az igénybe vett munka szerinti díjakat kell megfizetnie, így nem számítunk fel extra költségeket, mégis a lehető legmagasabb szinten készítjük el internetes oldalát, amely nem csak esztétikus és szép lesz, hanem általa valódi üzleteket is fog kötni, hiszen ez - mármint a honlap - mára talán a fontosabb marketing eszköze, hiszen bármennyire is lehet szép az oldal amennyiben a potenciális vásárlói, érdeklődői nem találják meg azt, akkor olyan mintha nem is létezne, már csak emiatt is bízza a honlapkészítést tapasztalattal rendelkező profi csapatra...

 

Csapatunk

Süveg Gábor
Süveg Gábor

Webfejlesztés

Kisérdi Tamás
Kisérdi Tamás

SEO (keresőoptimalizálás)

Tokai Eszter
Tokai Eszter

Art & Design

Szalai Dávid
Szalai Dávid

Rendszermérnök

Felkeltette valamelyik szolgáltatásunk az érdeklődését? Kérdése vagy kérése van? Keressen minket bátran!