Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

SEO, keresőoptimalizálás

A weboldalak keresőoptimalizálása a honlapkészítés mellett mára külön szakmává bővült. Ez nem véletlen, hiszen ez egy olyan folyamatosan változó tudást igényel, amelyhez felkészült szakemberekre van szükség. Minden változik körülöttünk de talán az egyik leggyorsabb változás az az internet és az informatika világa, ahol napról napra akár óránként is eltérő szolgáltatásokat, alkalmazásokat vagy teljesen új dolgokat kell elsajátítanunk. Jobbára a változások azért történnek, hogy nekünk felhasználóknak jobb, egyszerűbb legyen az életünk, azonban nem szabad elfeledkezni, hogy az ismertebb szolgáltatások mögött a leggazdagabb multinacionális cégek állnak, hátterükben pedig az üzleti döntések sokszor minden felülírnak, különösen igaz ez a Google és a Facebook szolgáltatásait nyújtó multikra.

Aki kimarad, lemarad!

Ma már nem elég egy honlap, frissíteni foglalkozni kell vele, hiszen a vállalkozásunk élete is folyamatos változások, fejlesztések, fejlődések útján lesz egyre professzionálisabb. Gondoljunk csak az árváltozásokra, új vagy megváltozott termékeinkre, szolgáltatásainkra vagy éppen a szintén folyamatosan változó jogszabályi környezetre. Egy weboldalnak mindezeket le kell követnie.

...és ez még nem elég:

    Hiába friss az oldalunk
    Hiába letisztult, átlátható
    Hibába az egyedi design
    akár egyedi, folyamatosan változó tartalom

Amennyiben a keresőben (Magyarországon leginkább a Google keresőt értjük ez alatt) nem vagyunk elől, olyan mintha a weboldalunk nem is létezne. A felhasználók jelentős százaléka az első oldalnál tovább nem is lép egy keresőoldal találatai között. Minek is lépne, keresne tovább amennyiben már az első oldalon megtalálta a számára érdekes szolgáltatás vagy terméket?

Mi ebben segítünk: Legyen elől honlapjával a legfontosabb keresők találati eredményei között!

Felkeltette valamelyik szolgáltatásunk az érdeklődését? Kérdése vagy kérése van? Keressen minket bátran!